SIVUKARTTA
 
 
 
  Valitse tyyli
  Keltainen vanha puutalo
  Ruskea 50-luvun talo
  Punainen tiilitalo, 60–70-luku
  Valkoinen tiilitalo, 80-luku
  Sininen uusvanha talo, 90-luku
  Vihreä uusi puutalo

 

 
ETUSIVULLE
 
 
 
Keltainen vanha puutalo
Vanha piha on villi ja vehreä Piharemontti vanhaa vaalien Päällyste tukee
tunnelmaa
Maatiaiskasveja ja kasvimaa Syötävää
kukkapenkistä
 

Syötävää kukkapenkistä

Monella hyötykasvilla on kauniit lehdet, jotka täydentävät kukkapenkin loistoa. Möyhennä ennen kylvämistä multaa noin 20 x 20 cm alueina koristepuutarhan kukkapenkistä tai nauhamaisesti sen reunasta ja kylvä vihannesten siemenet suoraan maahan.

PUNAMANGOLDI
Punaiset ruodit ja kiiltävänvihreät lehdet. Koristeellinen kukkivien yksivuotisten kasvien ja perennojen joukossa. Harvenna taimet!

LEHTIKAALI
Erityisen komea yksittäiskasvi. Komea tummalehtinen Nero di Toscana -lajike herättää huomiota kaarevilla kurttuisilla lehdillään ja palmumaisella olemuksellaan.

VALKOSIPULI
Kukkapenkin hauska erikoisuus. Siron, lähes metrin korkean varren kärjessä on koristeellinen silmukka. Torjuu myös tuholaisia ympäriltään. Istuta jääkaapissa itänyt valkosipulin kynsi noin 20 sentin syvyyteen.


mangoldi


LEHTISALAATIT
Kylvä heleän vihreitä tai punertavia lajikkeita reunuskasveiksi tai sekoita eri lajikkeiden siemeniä mielenkiintoiseksi salaattisekoitukseksi.

PERSILJA
Kähärälehtinen persilja sopii mainiosti tuuheaksi reunuskasviksi. Persilja itää melko hitaasti, joten kylvä se aikaisin ja ole kärsivällinen!

Tarjous: PIHASUUNNITTELUN OPAS Kotipuutarhan tilaajalahjana!